Straathond wandelde op z’n twee voorste poten. Dan ontdekten ze de droevige reden waarom.

De transformatie in dit verhaal zal je aan het huilen brengen. Maar het zal je ook een vreugdekreet doen slaken! Toen hij gevonden werd, leefde deze hond op straat. Hij was gewond, hongerig en doodsbang. De wonde aan zijn staat had zijn bot en zenuwen blootgelegd. Een oudere verwonding had zijn ruggenwervel gebroken waardoor hij zijn achterste poten niet kon gebruiken.

De hond kon zich toch voortbewegen – maar hij moest op zijn voorste poten wandelen. Toen hij gevonden werd, kreeg hij de naam Hands Solo. Het medisch team ging meteen aan de slag om zijn pijn te verzachten. Gelukkig kon het team zijn staart operatief herstellen.

Hands Solo kreeg heel wat liefde en zelfgemaakte maaltijden. Er stond hem een geweldig nieuw leven te wachten – hij wist het gewoon nog niet! Hands besefte zelfs niet meteen dat zijn achterste poten na de operatie terug gewoon werkten! Hij wandelde zo lang rond op zijn voorste poten dat hij opnieuw moest leren hoe op vier poten te wandelen.

Met de nodige revalidatie kon Hands na verloop van tijd weer gewoon wandelen! Hij kan lopen, springen en spelen net zoals elke andere hond! Het beste van al is nog dat Hands een nieuwe familie gevonden heeft. Hij heeft zelfs een hondenbroertje genaamd Rocket.

Nu is hij een echte zorgeloze hond! Bekijk zijn verhaal in de onderstaande video en DEEL deze ongelofelijke transformatie met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeeldingen: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.