Straathond vindt net op tijd een thuis om er haar 6 pups ter wereld te brengen

Toen Kathy Alston in St. Kitts in de Caraïben op een 6 maanden oude, verdwaalde hond stootte, wist ze dat ze moest helpen – en dan zag ze dat de hond zwanger was.

“Er lopen heel wat wilde straathonden rond op de stranden, en deze kleine meid was er eentje van”, zei Alice, de dochter van Alston. “Een vriendin van mama uit een ander dorp vertelde over haar. Mijn moeder is een dierenarts en houdt van alle dieren en neemt er ook geregeld in huis om voor hen te zorgen. Ze wilde deze hond een veilige plek bieden om te bevallen.”

Alston wist dat ze deze zwangere hond niet gewoon aan haar lot kon overlaten. Ze nam haar mee naar huis en maakte het haar zo comfortabel als mogelijk. En op 12 november werden zes schattige puppy’s geboren.

Kort na de geboorte hield een van de hondjes op met ademen, maar Alston kon haar leven redden.

De moederhond, later genaamd Jo-Ellen, was ontzettend dankbaar …

… en zijzelf bleek ook een geweldige moeder te zijn.

Langzaam maar zeker begonnen de puppy’s te groeien.

… en te groeien …

… tot ze op 1 december allemaal hun oogjes openden!

Enkele vrienden van Alston hebben al aangegeven dat ze er eentje willen adopteren … en na alles wat ze samen hebben meegemaakt, is Alston van plan om Jo-Ellen te houden.

Jo-Ellen en haar puppy’s hadden een onzekere start in het leven maar dankzij deze geweldige vrouw hebben ze een tweede kans gekregen in het leven!

DEEL deze geweldige redding met je vrienden!


Bron: The Dodo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.