Stewardess adopteert hond, die nooit ophield met op haar te wachten buiten het hotel

De Duitse stewardess Olivia Sievers vliegt regelmatig van haar thuisstad Bremen naar Argentinië. Daar verblijft ze telkens in de hoofdstad Buenos Aires. Op een dag wordt ze achtervolgd door een kleine helderbruine kerel.

De straathond werd op slag verliefd op Olivia en volgde haar door de hele stad. Als ze de volgende dag haar hotel buitenkwam, zat hij al voor de deur te wachten.

Elke dag liepen ze zijde aan zijde door de stad. Uiteindelijk moest Olivia naar huis terugkeren. Als ze enkele weken later terug in Buenos Aires kwam, zat de hond terug aan het hotel te wachten.

Het werd Olivia duidelijk dat er verder niemand was die zich om de hond bekommerde. Ze vroeg een bevriende dierenarts in Buenos Aires om de hond op te nemen. Maar daar wilde de hond niet blijven. Hij had andere plannen en keerde terug naar het hotel van Olivia.

Overweldigd door de onvoorwaardelijke liefde van het dier zag Olivia geen andere mogelijkheid dan het dier te adopteren.

Ze doopte de hond “Rubio” wat in het Spaanse “blond” betekent, zeer treffend omwille van de kleur van zijn vacht.

Vanaf dan aan moest Rubio niet meer voor het hotel slapen, maar heeft hij bij Olivia een nieuwe en liefdevolle thuis gevonden.

DEEL dit wondermooie verhaal met je vrienden op Facebook!

Bron: The Dodo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.