Steven Tyler komt een diepbedroefde fan in een winkel tegen en besluit iets ongelooflijk aardigs te doen

Een toevallige ontmoeting in een apotheek zorgde ervoor dat een jongeman met het Downsyndroom de avond van zijn leven beleefde. Toen Anthony Yorfido tickets wilde kopen voor een concert van Aerosmith in Welland, Ontario, was hij erg teleurgesteld dat het concert helemaal uitverkocht was. Later die week wandelden Anthony en zijn moeder een apotheek binnen en merkten dat er voor de deur een limousine stond. Meer nog: in de apotheek stootten ze op een bekend gezicht dat om een rugbrace kwam informeren.

“Ik keek hem aan en dacht ‘Ik ken dat gezicht van ergens, maar kon niet meteen op z’n naam komen.” Maar Anthony wel: “Hij riep meteen ‘Lieve hemel! Steven Tyler, ben jij het?”

Anthony liep recht in de armen van de rocklegende en gaf hem de dikste knuffel ooit. Tyler knuffelde ijverig terug, kuste hem en zijn moeder op het voorhoofd en vroeg hen toen of ze naar zijn concert zouden komen.

Diane vertelde Tyler over de uitverkochte tickets en hij antwoordde: “Maak je maar geen zorgen. Jullie komen met mij mee. Ik zorg voor backstage pasjes.” Maar Tyler had nog een grotere verrassing in petto voor Anthony.

En zo zien we hoe Steven Tyler en zijn nieuwe maatje Anthony op het podium voor duizenden uitgelaten fans de grootste lol hebben. Anthony zal deze dag nooit vergeten.

DEEL en verspreid de glimlach!

Bron: YouTube ; Afbeeldingen: Inspire More

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.