Stervande bruine labrador leeft langer dan verwacht en maakt daardoor de reis van haar leven.

Als we een huisdier in ons gezin verwelkomen, worden ze veel meer dan vrienden en voelen we er veel meer voor dan woorden kunnen uitdrukken. Zoals al onze familieleden voelen we alsof ze er altijd zullen zijn. Helaas is dat niet het geval. Het is meer dan waarschijnlijk dat er tijdens ons leven meerdere huisdieren zullen overlijden om de eenvoudige reden dat hun levensverwachting minder is dan die van ons. Het enige wat we kunnen doen, is ten volle genieten van de tijd die we samen op aarde zijn.

bella

Dat is precies wat een voormalige marinier aan het doen is.

De chocolade labrador van Robert Krugler heeft botkanker. Een van de poten van Bella werd afgezet om te voorkomen dat de kanker nog verder zou verspreiden, maar helaas werden ook haar longen aangetast.

Een dierenarts gaf Bella nog drie tot zes maanden te leven.

Dus besliste Krugler om zijn negen jaar oude vriendin het geschenk van haar leven te geven: een rondreis door het hele land. Op deze reis zouden de twee genieten van de meest spectaculaire landschappen en samen heel wat spannende avonturen beleven.

Het is ondertussen 14 maanden geleden dat ze de diagnose te horen kregen en zij en Krugler reizen nog steeds samen! De tijd van Bella is bijna op maar de gedachte dat ze het onderste uit de kan hebben gehaald, is wel een troost voor hem.

DEEL deze mooie reis met je vrienden op Facebook!


[sociallocker id=”11480″]

[/sociallocker]

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.