Stel vormt een liefdevolle familie met 8 geredde honden en bouwt een gigantisch bed, zodat ze allemaal comfortabel bij elkaar kunnen slapen

Van zodra onze honden ons bed opeisen, is er geen weg terug. Voor een stel uit New York bleek het een moeilijke opdracht om hun bed te delen met hun vierbenige vriendjes.

hond1

Chris en Mariesa Hughes hadden het moeilijk om comfortabel te slapen met hun zeven geredde honden. Na vele ongemakkelijke nachten van woelen en draaien op de bank, besliste het koppel dat het tijd was voor een grote verandering. Om iedereen tevreden te stellen, bouwden ze een gigantisch bed waar gewoon iedereen inpaste!

hond2

En groot is nog een understatement. Het hoofdeinde is 1,8 m lang en het bed zelf is 4,2 m lang. Dat is dubbel zoveel als een kingsize bed.

hond3

De familie Hughes huurde Mike Ford in – een meubelmaker en hondenliefhebber – om hun project waar te maken. Na zes maanden was hij eindelijk klaar en het resultaat is niets minder dan een meesterwerk. Het kader van het bed heeft zelfs een ingebouwde trap zodat de honden er gemakkelijk op kunnen. Het bed werd verder gepersonaliseerd met afdrukken van pootjes van zijn eigen hond die in juli van dit jaar kwam te overlijden.

“Ik voegde de afdrukken van mijn bejaarde hond toe omdat de familie Hughes eveneens een voorliefde heeft voor bejaarde honden”, legde Ford uit.

hond4

Chris en Mariesa zijn de oprichters van The Mr. Mo Project, een non-profit organisatie die zieke en oudere honden uit asielen redt en hen een liefdevolle thuis schenkt waar ze in alle rust van hun oude dag kunnen genieten.

hond5

De familie Hughes laat ondertussen weten dat hun slaapcomfort erop vooruitgegaan is en dat er zelfs nog plaats is voor enkele nieuwe geredde honden. Geen slapeloze nachten meer voor deze familie!

DEEL dit prachtige “mega bed” met je vrienden op Facebook!

Bron: mrmoproject.com en today.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.