Stel ontdekt een beer, die met zijn kop klem zit in een emmer. Ze twijfelen geen moment en redden hem

In 2014 ging er een foto viraal van een klein dorpje in Pennsylvania in de VS. Buurtbewoners hadden een grote, zwarte beer opgemerkt. Het ergste van al? Zijn hoofd zat vast in een emmer.

beer

Deze hartverscheurende foto werd gedeeld door buurtbewoners en kwam uiteindelijk ook Dean en Samantha onder ogen. Ze waren diep geraakt door de toestand van de beer. Naar verluidt zou het hoofd van de beer al twee maanden in die emmer vastgezeten hebben. Dus beloofden ze om hem te helpen.

In de onderstaande video kunnen we de hele reddingsoperatie volgen.

Samen met een groep onbekenden maakten Samantha en Dean zich op voor een onvergetelijke reddingsactie. Ze gingen echt tot het uiterste om het doodsbange dier te redden. Eerst probeerden ze de emmer gewoon van zijn hoofd te trekken, maar dat bleek niet te lukken. Dan kwamen ze met het zwaar geschut op de proppen, maar dat was uiteraard niet altijd zonder gevaar. Beeld je maar eens in dat je een reusachtige beer in bedwang moet houden terwijl je een emmer van kop probeert te trekken. Echt angstaanjagend!

Uiteindelijk kon het stel de beer toch redden. Sedertdien zijn ze trouwens met hun eigen reddingsorganisatie begonnen om dieren in nood te helpen.

DEEL deze geweldige redding met je vrienden en familie!

Source: Bear with bucket stuck on head rescued by group by ViralHog on Rumble

Bron: Rumble.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.