Soldaten staan op een rij na hun thuiskomst. Plotseling doorbreekt een jongetje de regels en rent hij recht op zijn moeder af

“Gaan we de hele dag spelen?” Elk kind heeft dit op zeker ogenblik wel eens aan z’n ouders gevraagd. Maar de driejarige Cooper Waldvogle had een goede reden om deze vraag te stellen. Cooper bracht het grootste deel van zijn leven door zonder dat zijn ouders in hetzelfde land woonden. Als leden van de National Guard, moesten mama en papa op verschillende ogenblikken telkens voor negen maanden naar Afghanistan. Na 18 maanden van afzondering zijn Kathryn en Adam eindelijk weer in hetzelfde land, in dezelfde staat en hetzelfde huis en kunnen ze eindelijk samen bij hun zoon zijn. Ze zijn eindelijk terug een gezinnetje.

En Cooper kon niet gelukkiger zijn! Het leger wordt gekenmerkt door strenge regels gaande van de kledij tot de formatie. Maar daar trekt Cooper zich niets van aan. Toen het bataljon van Kathryn in formatie ging staan, kon Cooper zijn geduld niet meer bedwingen en rende recht in de armen van mama.

Ondanks de strenge regels was het hele publiek overmand door emoties. Cooper deed gewoon wat de rest wilde doen. Gelukkig werd het ontroerende moment op video vastgelegd en op Facebook gepost.

Bekijk het aangrijpende moment hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeeldingen: Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.