Soldaat vindt hond terug die tijdens haar diensttijd verdween. Maar zijn nieuwe familie weigert hem terug te geven

Toen soldaat Katelyn Gallagher naar huis kwam voor de feestdagen, was ze kapot van verdriet om te vernemen dat de man die ze vertrouwde om op haar hond te letten hem verkocht had terwijl ze weg was.

Gallagher was diepbedroefd omdat ze niet wist waar de 5-jarige hond Buck was en of hij wel veilig was. Terug thuisgekomen, deelde ze haar verhaal en kreeg ze een tip over de verblijfplaats van Buck.

Afbeelding: FOX

Buck bevond zich bij een familie in een buitenwijk van Cleveland. Toen de politie ging aanbellen, bevestigden ze dat het de hond van Gallagher was. Ze weigerden echter om hem terug te geven. “Woorden schieten tekort om mijn dankbaarheid uit te drukken dat ik nu weet waar Buck is”, zei Gallagher. “Ik ben zo dankbaar dat hij nog leeft.”

Afbeelding: FOX

“Helaas is mijn hartzeer nog niet afgelopen. Het spijt me voor de familie aan wie Buck verkocht werd. Ik weet hoe geweldig Buck is, dus ik begrijp dat het ook voor hen een schok is. Helaas wil de familie mijn jongen niet teruggeven. Ze gedragen zich alsof hij van hen is. Ik ben kapot van verdriet. Ik smeek deze familie om het juiste te doen.”

Afbeelding: FOX

Gallagher is zelfs bereid om te betalen zodat de familie een andere hond uit een asiel zou kunnen adopteren. Helaas ziet het er naar uit dat Gallagher naar de rechtbank zal moeten stappen om te laten bepalen wie nu de rechtmatige eigenaar van de hond is. “Die hond is als een zoon voor mij. Ik wil hem zo graag terug”, zei Gallagher nog.

Moet deze familie de hond teruggeven of hebben ze gelijk om de hond bij te houden? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: Life Daily en FOX

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.