In een sneeuwstorm achtergelaten pasgeboren katjes overleven door bij elkaar te kruipen om zo warm te blijven

Er bestaan verschillende manieren om je te ontdoen van ongewenste dieren, en daarom is het zo hartverscheurend wanneer wrede mensen onschuldige dieren gewoon als afval op straat dumpen.

De dieren kunnen vaak niet overleven in barre weersomstandigheden en overlijden soms nog voor iemand ze kan vinden. Gelukkig werden enkele kittens die in een doos tijdens een zware sneeuwstorm in Cleveland, Ohio, werden achtergelaten op het nippertje gevonden.

Afbeelding: Cleveland Animal Protective League

Toen ze aan het wandelen was, hoorde een vrouw geluid opstijgen vanuit een doos die op de hoek van een straat was achtergelaten. Ze opende doos en dan zag ze deze hartverscheurende aanblik. Ze belde onmiddellijk de politie en kort daarop kwam ook de dierenbescherming ter plaatse.

Afbeelding: Cleveland Animal Protective League

“We stuurden een medewerker uit die de katjes ging ophalen en binnenbracht. Ons medisch team voerde meteen enkele onderzoeken uit”, zei Sharon Harvey, CEO van de Cleveland Animal Protective League.

Afbeelding: Cleveland Animal Protective League

“Het was echt brutaal koud buiten. Als ze de nacht daar hadden moeten doorbrengen, stond hen een zekere dood te wachten”, voegde ze er nog aan toe. De kittens zaten tegen elkaar aan geknuffeld om elkaar warm te houden. De redders noemden de zes weken oude katjes Smalls, Squints, Repeat en Benny. Ze verblijven momenteel in pleeggezinnen. Van zodra ze oud genoeg zijn, worden ze vrijgegeven voor adoptie en zullen ze terechtkomen bij families die hen nooit zouden dumpen.

DEEL dit hartverscheurende verhaal met je vrienden!

Bron: Cleveland Animal Protective League

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.