Slimme man zaagt een vierkant gat in zijn hek, zodat zijn geliefde hond met die van de buren kan spelen

Iedereen ziet katten als nieuwsgierige dieren, maar ook honden zijn best gefascineerd door het onbekende. Ze houden ervan om aan nieuwe dingen te snuffelen en erop te kauwen, maar ze kijken vanachter of door het hek graag naar die grote wereld daarbuiten. En nog beter dan naar die grote, ongekende wereld kijken? De mogelijkheid om een nieuw vriendje te maken. Al hebben ze daar soms de hulp van hun mensen voor nodig.

raam1

Reddit gebruiker ryanispiper wist dat zijn pitbull Pete aan zijn zijde van het hek niet tevreden zou zijn omdat hij wist dat er aan de andere kant ook een hond zat. Op een dag kauwde Pete zich zelfs een weg door het hek om met de andere hond te spelen.

Ryanispiper vindt het goed dat zijn hond sociaal is, maar hij houdt er niet zo van om het hek telkens te moeten repareren. Dus zocht hij een oplossing waardoor Pete met zijn nieuwe vriend zou kunnen optrekken, maar waardoor het hek ook intact zou blijven.

Hij gebruikte zijn houtbewerkingstalenten en een beetje kippendraad om een venster te maken voor zijn hond. Op die manier zal Pete niet meer zo gemakkelijk door het hek kauwen.

Pete is dol op zijn venster en elke ochtend loopt hij ernaartoe om zijn buurhond te begroeten. Er worden zelfs kusjes gegeven door het venster!

raam2

Ryanispiper is niet de enige die op het idee kwam om een venster te maken voor zijn nieuwsgierige hond. Talrijke hondeneigenaars volgden zijn voorbeeld om ervoor te zorgen dat hun geliefde viervoeters vanuit de veilige omgeving van de tuin de wijde wereld zouden kunnen bewonderen.

raam3

raam9

raam8

raam7

raam6

raam5

raam4

Met een gat in het hek bestaat wel altijd het risico op een onverwachte bezoeker!

Zou jij voor je hond een gat maken in je hek?

Laat het ons weten en DEEL dit bericht met elke hondenliefhebber die je kent!


Bron: Reddit / Ryanispiper, LittleThings en The Dodo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.