Slimme boer redt pasgeboren kalfje van de bevriezingsdood, door met hem in de hot tub te gaan zitten

Om in leven te blijven moet de temperatuur van baby’s altijd goed geregeld worden. Ze mogen het nooit te lang te koud of te warm hebben. Maar dat was niet het geval voor het pasgeboren kalfje genaamd Leory dat geboren werd op de boerderij van Dean Gangwer in Indiana. Het vergde snel en slim denken om het leven van het koetje te redden. De boerderij van Gangwer telt wel honderd koeien en het is belangrijk dat ze regelmatig gecontroleerd worden.

Maar zonder dat hij het wist was er een koe afgedwaald om in alle privacy te bevallen en had haar kalfje niet teruggebracht. Hij was dan ook geschokt toen hij op een hoop sneeuw een rillend kalfje zag liggen. Gangwer bracht de baby mee naar huis. Hij stond op het punt om binnen te gaan en toen herinnerde hij zich dat hij een hot tub had.

Wetende dat hij snel moest handelen, klom hij met zijn kledij nog aan in het water en hield het kalfje met zijn hoofdje boven water. Het werkte en dankzij enkele dagen binnen blijven en elektrische dekentjes bloeide het kleintje helemaal open!

DEEL deze hartverwarmende redding met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeelding: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.