Schuldige pup vernielt het complete huis en kan het niks schelen dat mama woedend is

Boomer ziet er misschien schattig uit, maar dat wil niet zeggen dat hij je dag niet kan ruïneren! Mama heeft haar best gedaan om een verantwoordelijke en schone hond op te voeden, maar blijkt dat hij nog een beetje meer training nodig heeft. Mama heeft haar hond langzaam aan geleerd om alleen thuis te zijn als ze aan het werk is en hoewel ze dacht dat Boomer hier klaar voor was, had ze het helemaal fout.

puinhoop

Toen ze op een namiddag terugkwam, was ze geschokt om in het hele huis snippers papier aan te treffen. Het leek alsof er een tornado door het huis geraasd was. Maar er was een probleem – haar hond leek volkomen normaal.

We hebben al wel wat “schuldige honden” gezien, maar Boomer is de kers op de taart. Hij trekt een gezicht waar hij zo een pokertoernooi mee zou kunnen winnen. Hoe hard mama haar best ook deed – Boomer bleef haar aanstaren alsof er niets gebeurd was.

Mama kon uiteraard niet lang boos blijven. Het lijkt erop dat Boomer de perfecte manier heeft gevonden om uit de problemen te blijven, wat het misdrijf ook was!

DEEL deze schattige video met je vrienden!


Source: Huge Newfoundland puppy destroys house, feels no guilt by MollyTheNewfie on Rumble

Bron: Rumble.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.