Schattige teckelpuppy’s poseren samen met mama voor de schattigste baby fotoshoot ooit.

Google “geboortefoto’s” en je scherm wordt gevuld met foto’s van vrouwen die hun baby’s zorgzaam in de handen houden. Maar mensen zijn niet de enige wezens die zwanger worden – of professionele geboortefoto’s laten maken. Monica “Mona” Sanchez uit Texas belde onlangs Belinda Schenk-Sol van Belinda Sol Photography om een fotoshoot te maken van haar zesjarige teckel Mia.

Ze was toen anderhalve maand zwanger en Sanchez wilde haar kleine schatje in deze laatste delicate fase op de gevoelige plaat laten vastleggen.

“Ik had vroeger geen honden toen ik klein was en ik wilde dat mijn zoon dit kon zien”, zei Mona. “Ik ben gewoon helemaal dol op foto’s.”

Het was de eerste keer dat Belinda een zwangere hond moest fotograferen, maar ze hield van het idee en trok de zwangere worstjeshond zelfs een zwangerschapsjurk aan.

En hieronder zien we de vader Camilo, die toch minstens op een van de foto’s moest staan!

 

“Mia was mijn eerste hondencliënt en ik ben zo blij dat ze het was”, herinnert Belinda zich. “Toen ze me zei dat het voor een hondje was, was ik aanvankelijk een beetje verrast, maar ook opgewonden dat ik iets creatief zou kunnen doen.”

Enkele weken later beviel Mia van zes puppy’s en Belinda keerde op 17 mei terug voor een nieuwe fotosessie.

“De kleine schattige puppy’s waren iets meer wiebelend dan ik verwacht had”, zei Belinda over de fotoshoot.

Toen Mona de foto’s online postte, was de respons overweldigend. Op één nacht alleen al werden haar foto’s meer dan 100.000 keer bekeken.

DEEL dit bericht als ook jouw hart een beetje gesmolten is!

Bron en afbeeldingen: Inspire More en Belinda Sol Photography

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.