Rouwende hond verschijnt op de begrafenis van zijn eigenares, 15 dagen nadat hij spoorloos verdwenen was.

De band tussen honden en hun baasjes is heel bijzonder. Het verhaal van Bayron is een van de zoetste die we ooit al gehoord hebben. Deze hond raakte vermist, maar kwam op de meest ondenkbare plaats terug opduiken – op de begrafenis van zijn eigenares!

Casket of D's dad. My lapel flower.

De familie van Doña Rosalba Quiroz verzamelde om afscheid te nemen op haar begrafenis in Mexico. Toen mochten ze een mysterieuze gast begroeten: haar geliefde hond, Bayron die twee weken geleden vermist raakte.

rouw3

Quiroz en haar geliefde hond woonden op een boerderij waar ze tegen kanker vocht, tot ze gedwongen werd om bij haar familie te gaan inwonen. Maar ze keerde nog steeds terug om voor Bayron te zorgen die op de ranch was achtergebleven.

rouw4

Maar haar gezondheid verslechterde en ze kon niet meer naar de boerderij gaan. Dus vroeg ze haar familie om voor de hond te zorgen. Toen ze bij de ranch aankwamen, was Bayron helaas nergens meer te bespeuren.

rouw5

Quiroz kwam te overlijden en de familie dacht dat ze de hond nooit meer zouden terugzien. Dat was tot hij plotseling op de begrafenisplechtigheid kwam opdagen om van zijn baasje afscheid te kunnen nemen.

rouw6

“We laten normaal geen dieren binnen, maar de hond stond maar te huilen voor de deur, dus lieten we hem binnen” vertelde de begrafenisondernemer.

Eens binnen ging de hond naast de kist van Quiroz liggen om nog een laatste keer dicht tegen haar aan te kruipen.

rouw7

Deze lieve puppy bewijst dat liefde sterker is dan afstand of zelfs de dood.

DEEL deze geweldige hond op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.