De Rottweiler was alleen achtergelaten op het dak, om daar te sterven. Maar dan ontdekt eindelijk iemand hem…

Honden staan erom bekend dat ze zich regelmatig in de nesten werken. Wie heeft zijn hond al eens niet betrapt in de voorraadkast, met z’n hoofd helemaal onder de bloem, en zich afgevraagd: Hoe kom je daar in godsnaam terecht? Toen brandweerlieden een Rottweiler vonden in Youngstown, Ohio, dachten ze wellicht hetzelfde. Ze zat vast op een dak waar ze naar verluidt al drie dagen zat. Toen ze haar gingen redden, kwam de waarheid achter haar situatie aan het licht.

Toen de brandweerlieden haar aan het redden waren, hetgeen ongeveer een uur duurde, kwam de eigenaar van de hond plotseling opdagen met nogal een verhaal.

De eigenaar zei dat hij een week in het huis van een vriend verbleef, en de hond achterliet in de veronderstelling dat ze veilig was. Hij zegt dat hij geen idee heeft hoe de hond op het dak terechtkwam.

De Rottweiler was duidelijk overstuur van de gebeurtenissen en was flink afgevallen. De brandweerlieden grepen dus de kans om haar frietjes te voederen als aanmoediging om mee te werken.

Een van de brandweerlieden, Kyle Trimble, kon de eigenaar overtuigen om de hond aan hem over te dragen. Dit was het laatste puzzelstukje en zo was de redding compleet.

“Het leek gewoon het enige goede om te doen. Nu heeft ze een goede thuis en ze past perfect bij me”, zei Kyle.

Daar kunnen we het niet meer mee eens zijn! We zijn blij dat ze eindelijk een gepaste en liefdevolle thuis heeft gevonden!

DEEL deze hartverwarmende redding met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: The Forever Dog

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.