Redders vinden puppy’s, die bij het afval waren gegooid. Zie hoe ze nu op schattige wijze genieten van een heerlijk bad

Het is schattig: een foto van een puppy. Maar wat je wellicht niet weet is dat dit hondje enkele weken eerder samen met twee broertjes in een zak in een afvalcontainer gedumpt werd. De arme puppy werd overgebracht naar de dierenbescherming van Dallas die Claire Fowler contacteerden – een vrijwilliger bij DFW Rescue Me.

De organisatie redt honden uit asielen die anders geëuthanaseerd zouden worden. Ze leggen zich ook toe op de redding van verweesde of verlaten honden, of honden die uit erbarmelijke omstandigheden gered werden.

Toen de puppy’s arriveerden zaten ze helemaal onder de vlooien. “We moesten ze meteen wassen want vlooien anemie kan daadwerkelijk honden doden”, zei Claire.

Na enkele dagen waren de vlooien verdwenen en waren de schattige hondjes weer helemaal gezond.

Wat echter nog ontbrak, was een moeder die de hondjes op de gepaste wijze kon verzorgen. Omdat er niet meteen iemand beschikbaar was, besloot Claire om het gewoon zelf te doen.

“Wat veel mensen niet beseffen is dat het grootbrengen van hondjes met het flesje erg tijdrovend is. Ze moeten niet alleen om de 2-4 gevoederd worden, maar ze zijn evenmin zindelijk. Daar helpt hun moeder doorgaans mee, dus daarom is het zo moeilijk om eigenhandig voor puppy’s te zorgen”, zei Claire.

“De reden waarom ik dit filmde is omdat hij zo tevreden was. Ik hou er echt van om te documenteren hoe honden opgroeien.”

Bekijk het schattige moment hieronder en DEEL deze vertederende video met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeeldingen: Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.