Redders vinden halfdode poedel nadat ze 19 keer gestoken werd. Maar ze schokt de dokters met haar ongelofelijke genezing.

Een tienjarige poedel werd in maart gered door de Humane Society van Missouri. De hond zat helemaal onder het bloed en was er slecht aan toe. De politie gaf gevolg aan een oproep over een mentaal zieke persoon in een kerk en stootten daarbij op de puppy. Ze werd 19 keer gestoken en was nog nauwelijks in leven.

De dierenbescherming werd erbij gehaald en die brachten het hondje over naar een dierenkliniek. Frannie, zoals ze hondje zouden dopen, leed aan verschillende open wonden. Ze was ook in shock omdat ze zoveel bloed verloren had. De dierenartsen voerden een operatie uit om haar wonden te sluiten. Amper een maand later was Frannie weer de oude.

Een van de behandelende artsen, Mark Wright, stond perplex over haar wonderbaarlijke herstel: “Hoewel we aanvankelijk erg bezorgd waren of ze het wel zou halen, heeft Franne blijk gegeven van een ongelofelijke vechtlust en levenswil.”

De onderzoekers ontdekten later dat de eigenaar van Frannie, een 18-jarige dame, de persoon was die deze gruweldaad beging.

Op 10 april vond Frannie een nieuwe, eeuwige thuis bij een van de hulpverleners die haar die dag bij de kerk gevonden hadden.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: YouTube en Liftable

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.