Redders vinden een verstoten en eenzame kleine buidelrat baby. Liefdevolle hond adopteert het, alsof het haar eigen kind is

Poncho, een buidelrat baby, verloor zijn moeder toen ze door een auto overreden werd. Verwoest door het ongeval vonden dierenredders de kleine baby vastgeklampt aan het lijk van zijn moeder langs de kant van de weg.

rat

De redders vreesden dat de baby het zonder zijn moeder niet zou overleven. Buidelratten zijn niet erg ontvankelijk voor surrogaatmoeders, maar het was het proberen waard. Maar het reddingsteam had nooit kunnen voorspellen wat er vervolgens zou gebeuren. Poncho werd geadopteerd door een wel heel onwaarschijnlijke moeder – een hond.

Hantu, een witte Duitse herder, adopteerde Poncho als haar eigen kind, en ze zorgde voor Poncho zoals ze dat voor haar eigen puppy’s deed. De twee vormden algauw een onafscheidelijke band en het duo werd praktisch onafscheidelijk.

In de onderstaande video zien we hun vriendschap enkele jaren na de feiten. Hantu gaat zelden in het bos wandelen zonder haar beste vriend Poncho aan haar zijde.

DEEL deze hartverwarmende video met je vrienden!


Source: Loving dog adopts orphaned baby opossum by rumblestaff on Rumble

Bron: Rumble.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.