Redders ontdekten een pup die vol maden zat en een gebroken poot had. Hij werd vastgebonden en in een zak gestopt

De meeste mensen wagen geen gokje als de kansen 50/50 zijn. Maar soms kan je alle verwachtingen overtreffen. Dat is wat een puppy uit Transylvanië in Roemenië deed. Het was juli 2016 toen de puppy onder de maden en een gebroken poot vastgebonden werd aangetroffen in een zwarte plastic zak.

Toen ze gevonden werd was ze uitgehongerd, uitgedroogd en had een zware hoofdwonde. Aangenomen wordt dat ze al twee dagen in die zak zat. De mensen die haar vonden gaven haar een kans van vijftig / vijftig dat ze zou overleven.

In de plaatselijke dierenkliniek begon men haar verwondingen te verzorgen. Het eerste waar ze mee moesten afrekenen was de zwelling van haar hersenen. Dan waren er nog de maden die haar levend opaten en verschillende andere infecties.

De puppy kreeg de naam Anora, wat “licht” betekent. Ze toonde echt een ongeziene vechtlust en levenswil. De weg naar volledig herstel zou maanden duren. Maar vier maanden nadat men haar gevonden had, kreeg ze een nieuwe thuis! Anora leidt nu een gelukkig en gezond leven bij een nieuwe familie in het Verenigd Koninkrijk!

Maar het pootje van Anora was niet goed genezen en ze had opnieuw een operatie nodig. Met de hulp van donaties kreeg Anora vorige week een operatie! Ze is ondertussen terug thuis en maakt het goed!

We hopen dat er in het hiernamaals een plekje is voor dierenbeulen waar ze alsnog de gepaste bestraffing krijgen!

DEEL deze prachtige redding met je vrienden!


Bron: Relay Hero ; Afbeeldingen: Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.