Redders ontdekken een doodsbange hond, die zich onder een woonwagen verstopt heeft om zo aan zijn pestkoppen te kunnen ontkomen

Mensen worden gepest. Velen onder ons weten helaas dat ook dieren gepest worden. In mijn huishouden hebben we een kater die altijd op de kap van de andere katten zit. Hij kan zo’n eikel zijn soms! Goldie, de golden retriever, woonde in een landelijk dorpje in Texas. Niemand kent zijn verhaal of waar hij vandaag kwam.

Maar de lokale bevolking liet hem weten dat hij verre van welkom was. Goldie werd aangevallen door andere honden en hield zich volgens Stacey Silverstein van Rescue Dogs Rock NYC schuil onder een woonwagen.

De dierenbescherming moest de geslagen en verwonde Goldie vanonder de mobilhome uittrekken. Goldie werd vervolgens overgebracht naar het Corsicana Animal Shelter. Zijn lichaam stond helemaal onder de wondjes en littekens. Bovendien was hij in shock.

Goldie werd door lokale vrijwilligers uit het asiel gehaald.

Bij de dierenarts kreeg Goldie een levensreddende behandeling samen met een dozijn hechtingen. Goldie bleef bij de dierenarts om verder van zijn verwondingen te herstellen. Daarop werd hij overgebracht naar New York, waar hij nog eens twee weken bij een dierenarts in Long Island verbleef.

Volgende pagina

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.