Redders komen een zwerfhond tegen met een pijnlijke tumor ter grootte van een honkbal. 15 dagen later…

Animal Aid Unlimited is een prachtige dierenwelzijnsorganisatie gevestigd in Udaipur, India. Ze werken onvermoeibaar om dakloze dieren die door de straten van India dwalen te redden. Het doel van deze organisatie is om bescherming en gelijkheid voor alle dieren in het leven te roepen en een einde te maken aan dierenmishandeling.

Het doet er niet toe of het nu een muis, een varken, een vis of een hond is – ze verdienen allemaal onze hulp en liefde. Sinds hun oprichting in 2002 redden ze al meer dan 45.000 dieren. Een van die succesverhalen is Mango.

Mango was een straathond die een tumor ter grootte van een meloen aan zijn kin had hangen. Gelukkig belde een persoon uit de buurt Animal Aid om hulp.

De persoon zei dat hij de hond regelmatig te eten gaf en dat de tumor plotseling verscheen en snel groeide. Mango begroette zijn redders met een kwispelende staart en een brede glimlach. In het ziekenhuis ontdekte men dat de tumor bestond uit pus en bloed.

Ze draineerden de tumor en wachtten af of dat het probleem zou verhelpen.

Zonder behandeling zou Mango gemakkelijk een bloedvergiftiging of sepsis opgelopen hebben, of nog erger, misschien wel gestorven zijn.

Gelukkig is Mango ondertussen helemaal genezen!

DEEL deze formidabele redding met je vrienden!


    Bron: Relay Hero en Animal Aid Unlimited

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.