Redders kiezen voor de operatie van de pitbull met een tumor van ruim 3 kilo in plaats van hospice verzorging

Het moet geen eenvoudige keuze geweest zijn. Meesha, een 8-jarige pitbull uit St. Paul, Minnesota, was een gelukkige, vriendelijke hond totdat haar gezondheidsproblemen ernstiger werden. Meesha had een tumor van 3,5 kg aan de zijkant van haar hoofd. Op acht maanden tijd groeide de tumor razendsnel. Haar familie had voorheen al geld uitgegeven om de massa te laten verwijderen, maar ze hadden niet de middelen om nog langer voor haar te zorgen. De speelse pup werd opgenomen door Liz Gigler, de oprichtster van R-Paw, een non-profit organisatie die zich ontfermd over huisdieren met gezondheidsproblemen.

mees

“Ze hadden haar hun hele leven gehad en eerder al tumoren laten verwijderen, maar ze konden het financieel gewoon niet langer aan”, vertelde Gigler. Gigler besliste om gebruik te maken van YouCaring om geld in te zamelen om de tumor te laten verwijderen. Ze moest een moeilijke beslissing nemen tussen mensen geld laten doneren en Meesha onder palliatieve zorgen plaatsen.

Maar Gigler zag dat Meesha geen pijn leed of ongezond was. Ze werd gewoon geplaagd door die grote massa aan haar hoofd.

“Het gaat allemaal over levenskwaliteit. Moest ik gezien hebben dat ze ziek of ongelukkig was, had ik dit niet gedaan. Dan zou ze in een programma voor levensbeëindiging geplaatst worden waar ze tot haar einde verzorgd zou worden. Maar er is een kans voor haar en mensen willen haar helpen”, zegt Gigler. “Het is haar enige optie op een lang en gelukkig leven.”

Met de hulp van haar gemeenschap kon Gigler genoeg geld inzamelen om de tumor succesvol te laten verwijderen.

DEEL deze prachtige en hartverwarmende redding met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.