Redders helpen de hond van de dakloze vrouw, die een afschuwelijke reactie op medicatie had

Vorige woensdag ontmoette een vrijwilliger van het San Bernardino City Animal Shelter in Riverside, California, een dakloze hond die dringend hulp nodig had …

Sol Figueiredo postte op de Facebookpagina Pit A Boo: “Maak kennis met Bobo. Hij is een negenjarige pitbull die ik vandaag buiten tegenkwam. Mijn hart stond stil toen ik zijn schattige gezicht zag. Zijn mama is dakloos en doet haar best om hem goed te houden, maar ze heeft onze hulp nodig. Een organisatie die daklozen met huisdieren helpt, had de hond naar de dierenarts gestuurd, maar daar hadden ze hem alleen steroïden en antibiotica gegeven. Er werd geen enkel onderzoek uitgevoerd. De steroïden zorgden ervoor dat zijn lymfen opzwollen tot golfballen. Nu krijgt hij pijnstillers om de pijn te verzachten.”

De dakloze eigenaar van Bobo wil hem niet laten inslapen, en zegt dat de hond actief is ondanks zijn vreselijke aandoening. Dierenliefhebbers konden dit echter niet langer aanzien en startten een crowdfundingcampagne op en zamelden ondertussen al meer dan 6.000 dollar in om de medische kosten te betalen.

Maar toen Pit A Boo het blijde nieuws aan de dakloze eigenaar wilden meedelen, was die nergens meer te bespeuren. Laten we hopen dat Pit A Boo de hond Bobo en zijn eigenaar toch nog snel kunnen opsporen!

Bekijk de video van Bobo hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: Facebook / Pit A Boo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.