Redder vond kat die op haar achterste poten wandelde. Dan begon ze te huppelen om gered te worden.

De voorste poten van Roo zijn gebogen waardoor ze op haar achterste poten moet wandelen. Roo werd gevonden in een kattenkolonie. Enkele aardige mensen bezochten de katten elke dag om hen water en eten te geven. Ze wilden voor alle katten een thuis vinden. Maar het is niet eenvoudig om het vertrouwen van een straatkat te winnen.

Afbeelding: Kim Womack

Kim Womack is een vrijwilliger die zich voor deze katten inzet. Ze zei dat Roo een vriend had, die ze Marigold noemden. Kim vindt dat Roo en Marigold samen geadopteerd zouden moeten worden.

Afbeelding: Kim Womack

Bij de dierenarts wees een scan uit dat Roo een bot miste in haar rechtse achterpoot en ook haar linkse achterpoot was misvormd – dit waren genetische afwijkingen.

Afbeelding: Kim Womack

Roo kan ondanks haar misvormingen vrij goed uit de voeten. Roo kan een compleet normaal leven leiden, zelfs zonder een operatie.

Afbeelding: Kim Womack

Ze lijdt evenmin pijn. Gelukkig vond Roo een pleeggezin dankzij Zeus and the Kitty Cats uit Elmer in New Jersey. Roo is een gezonde kat en heeft het uitstekend naar haar zin in haar nieuwe thuis.

Afbeelding: Kim Womack

Ze beseft het misschien nog niet maar ze zal nooit meer op straat moeten leven!

Afbeelding: Kim Womack

DEEL deze mooie redding met je vrienden!

Bron: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.