Rechtszaal denkt dat de bizarre straffen van deze rechter een grap zijn, maar hij is doodserieus [video].

Zoals elke dierenliefhebber wel weet, zijn onze huisdieren de puurste vorm van liefde die er bestaat. Vooral honden slagen erin om altijd een glimlach op ons “gezicht” te toveren. Wat er ook gebeurt, hun staarten kwispelen als ze ons zien. Dat is waarom er in de hel een bijzonder plekje gereserveerd is voor dierenbeulen. Zij die dieren mishandelen of verwaarlozen verdienen een strenge bestraffing.

En toen we vernamen dat een Amerikaanse rechter, Michael Cicconetti uit Painseville, daar ook zo over denkt moesten we zijn verhaal gewoon delen. Hij wil de spelregels veranderen door straffen te geven die op maat van het misdrijf zijn. Een beetje zoals “oog om oog, tand om tand.” Cicconetti wil criminelen treffen waar het het meeste pijn doet – namelijk in hun trots met enkele ongebruikelijke straffen …

Maar Cicconetti behandelt niet alleen zaken van dierenmishandeling. In de onderstaande video zien we hoe hij een meisje bestrafte die haar taxirit niet wilde betalen. Hij gaf haar een lange beschamende straf …

Een man die prostituees bezocht had, hetgeen mensenhandel in de hand werkt, moest in het openbaar met een beschamend bordje paraderen.

Maar vooral hoe hij Alyssa Marrow bestrafte, zal je doen grinniken. Marrow werd schuldig bevonden aan de verwaarlozing van haar schattige hond Moose. Ze had de hond gedurende dagen in haar walgelijke huis achtergelaten, met alleen de badkamer om zijn behoefte te doen.

Omdat de rechter een hondenliefhebber is, brak dit zijn hart. Hij besliste om haar een koekje van eigen deeg te geven …

“Ik wil dat je leeft zoals Moose. Om dat te bereiken stuur ik je naar het plaatselijke stort. Ik wil dat ze daar het meest stinkende, walgelijkste plekje voor je uitzoeken, en daar ga je acht uur lang neerzitten. En terwijl je daar in de stank zit, denk er maar eens aan wat jij je hond hebt aangedaan”, zei rechter Cicconetti.

“Als je moet kotsen, kots je. Begrepen?”

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit bericht als je wel sympathie hebt voor deze rechter!

Bron en afbeelding: AWM.com en YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.