Puppy’s uit het asiel weigeren elkaar los te laten omdat ze de beste vriendjes zijn, dus besluit een engel hen beiden te adopteren.

Op maandag 20 juli zouden Kala en Keira, twee puppy’s in het Angels Among Us Pet Rescue in Atlanta, Georgia, ingeslapen worden. Ondanks het feit dat het schattige hondjes waren, wilde niemand ze adopteren en het asiel had niet meer voldoende ruimte en middelen om ze te houden. Omdat de klok tikte, werd door het personeel van het asiel nog een laatste poging ondernomen om hen te laten adopteren. Ze postten de onderstaande video met de volgende tekst:

engel1

“Ik ben Kala. Dat is Keira. We hebben zoveel bang hier. De mensen in het asiel zien hoe bang we zijn en we werden net verteld dat onze deadline verstrijkt. Als niemand ons redt, zal iemand ze van mij afnemen. Ik zal haar zien vertrekken in de gang. Ze zal niet terugkomen en ik zal huilen. Ze zullen dan voor mij komen, maar ik zal niet zo dapper zijn.”

engel2

En dan kregen we de volgende hartverwarmende update te lezen: “We hebben geen woorden om onze vreugde uit te drukken dat beiden veilig en wel geadopteerd werden!”

DEEL dit aangrijpende bericht met je vrienden op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.