Puppy ziet dat vrouw aangevallen wordt en redt haar. Maar wat ze achteraf doet? Mijn hart smolt!

Georgia Bradley, een 25-jarige Britse toerist was op vakantie in Griekenland toen er iets gebeurde waardoor haar nieuws overal op het nieuws verscheen. Iets waardoor ze zwaargewond had kunnen raken … of erger. Ze was met haar vriend op vakantie en op het strand aan het relaxen terwijl haar vriend in een nabijgelegen barretje zat. Op het strand werd ze benaderd door twee mannen die haar verbaal begonnen lastig te vallen. Nadat ze weigerde om hen voor “een drankje” te vergezellen werden ze gewelddadig.

De ene man had haar bij de arm gegrepen, en Georgia begon voor haar leven te vrezen, niet wetende wat er stond te gebeuren.

“Ik was alleen en doodsbang”, zei Bradley over het voorval.

Dan kwam er vanuit het niets een klein, zwart hondje aangelopen, en begon onophoudelijk te blaffen, waardoor de aandacht van andere mensen in de buurt getrokken werd. Opgeschrikt door het lawaai van het hondje sloegen de mannen op de vlucht.

Vervolgens haastte ze zich naar hun vakantiewoning, maar niet zonder het zwarte hondje dat haar leven gered had mee te nemen.

Georgia moest afscheid nemen van het hondje en dacht dat ze haar nooit meer zou weerzien. Maar dat zou niet het geval zijn. Georgia had de pup verschillende keren gezien, en concludeerde dat het een straathondje moest zijn omdat ze altijd alleen ronddwaalde.

Na afloop van haar vakantie keerde ze terug naar het VK en moest ze Pepper, zoals ze de hond achteraf noemde, achterlaten. Toen ze terug thuis was, werd ze overmand door schuldgevoelens. Ze kon Pepper simpelweg niet alleen laten, dus keerde ze terug naar Griekenland en zocht vijf weken lang naar het hondje.

Nadat ze haar gevonden af, kwam ze via de plaatselijke autoriteiten te weten dat het inderdaad een straathondje was en regelde het nodige papierwerk om haar mee naar huis te kunnen nemen.

Maar alsof de adoptie van Pepper nog geen goed nieuws genoeg is, beviel Pepper amper een week na haar aankomst in het VK van zes gezonde puppy’s! Dat betekent 7 nieuwe hondjes op amper een week tijd!

DEEL dit prachtige verhaal als ook jij een hondenliefhebber bent!

Bron en afbeeldingen: Gladwire

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.