Puppy wordt de pleegmoeder van een verstoten reekalfje na een wonderbaarlijke ontmoeting.

Mishka is een servicehond die erg hard werkt. Als potentieel gevaarlijke dieren te dicht bij mensen komen, is het haar opdracht om ze terug in het wild te jagen. Dat betekent doorgaans dat ze de dieren moet opschrikken om ze weg te jagen. Als ze begint te blaffen als er bijvoorbeeld een beer te dicht komt, moet niemand het wagen om de beer een vinger aan te raken. Zonder Mishka zou het heel wat moeilijker, en vooral harder zijn, om de dieren te redden.

hertje

Maar geen dag is zoals de andere in deze baan. Er is altijd wel een vreemde speling van het lot die getrotseerd moet worden. Voor Mishka kwam die dag toen ze een verweesd hertje terug in het wild moest jagen. Maar eens het hertje onder haar vleugels was, gebeurde er iets wonderbaarlijk.

We hebben het wel al eens gezien dat de ene soort voor de andere diersoort begint te zorgen. Het medeleven in het dierenrijk schijnt geen grenzen te kennen. Dit kleine hertje zag meteen een moederfiguur in Mishka en deze laatste aanvaardde haar nieuwe opdracht dankbaar.

DEEL dit hartverwarmende paar met je vrienden op Facebook!


[sociallocker id=”11480″]

[/sociallocker]

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.