Puppy wil de babyschommel testen, enkele dagen voor zwangere mama zal bevallen.

Ozzy de Maltezer voldoet helemaal aan de definitie van een donzige baby. Voor de geboorte van de nieuwe baby lieten deze ouders hun geliefde hondje de nieuwe babyschommel even testen. Hij lijkt er erg van te genieten. Maar we weten niet of Ozzy wel zal beseffen dat het binnenkort niet meer zijn schommel zal zijn.

ozzy

Nadat ik deze video heb gezien, zou ik ook een schommel willen kopen voor mijn geredde asielhond. Ik vraag me af of dit hem een beetje zal ontsnappen of dat ik gewoon de hele dag kan zitten lachen.

DEEL deze schattige video met iedereen die je kent!

Het laatste viral nieuws direct in je inbox

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste viral nieuws? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.