Puppy werd in een teerput gegooid en daar achtergelaten om te sterven. Maar het beestje blijft knokken om te kunnen blijven leven

De mens behandelt de “beste vriend van de mens” niet altijd met liefde en zorg. Ik zou willen dat we op z’n minst een dag niets zouden moeten horen over een mishandelde hond of kat. In mei werd in India een puppy in een teerput gegooid en daar achtergelaten om te sterven (en ja, er zat wel degelijk teer in op dat moment).

Gelukkig belde er iemand voor hulp en de redders gingen onmiddellijk ter plaatse. Volgens de verslagen lag de hond al meer dan 24 uur in de put. Ze waren vastbesloten om hem te redden. Met de hulp van Dr. Kiran Kumar konden ze de hond uit de teerput trekken.

De puppy had een lange weg te gaan, maar iedereen was hoopvol. Dr. Kumar zei dat de puppy een echter overlever was. Hij werd helemaal schoongemaakt en overwon zelfs zijn angst voor mensen. De hele hel was erg traumatisch geweest. De redders hadden 2 liter kerosine nodig om de teer los te weken.

De foto’s werden gepost door Reddit gebruiker wanderingmind. In de post lezen we dat de puppy het uitkermde van de pijn. De mensen die dit gedaan hebben zijn beesten. Wreedheid kent geen grenzen.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: Hero Viral en Reddit

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.