Puppy werd door vreemden voor de deur achtergelaten. Als hij online de eigenaar opzoekt, ontdekt hij iets afschuwelijks

Dit is Snowflake. Ze heeft op de leeftijd van amper 5 weken al heel wat moeten meemaken in haar leven. Iemand vond haar in Bakersfield in California achter een afvalcontainer. Dan postte de persoon een advertentie op internet waarin het hondje te koop werd aangeboden voor 10 dollar.

Niemand reageerde op de advertentie, dus werd Snowflake gewoon achtergelaten bij de drempel van iemands voordeur. Gelukkig hoorde deze persoon geluidjes van bij de voordeur opstijgen en toen hij ging kijken vond hij het hondje.

Hij nam het koude, natte hondje mee naar binnen en begon naar zijn rechtmatige eigenaars te zoeken. Toen zag hij online het zoekertje over Snowflake. Hij leerde dat het hondje geen eigenaars had en achter een container gevonden werd. Op dat moment belde hij adoptiecoördinator Amanda Brooks.


Snowflake was erg dun en uitgedroogd. Brooks ging aan het werk en vond meteen een pleeggezin voor het lieve hondje. Haar nieuwe pleegmoeder “Massie” gaf haar niet alleen veel liefde en affectie, maar ze leerde Snowflake ook hoe ze een hond moest zijn. Ze speelden, en ze leerde haar hoe ze niet te hard mocht bijten tijdens het spelen.

Brooks zegt dat Snowflake weldra voor adoptie zal worden vrijgegeven. Een van haar eigenschappen is dat ze erg speels is. Ondanks haar moeilijke start is het ook een erg gezonde puppy.

DEEL dit met je vrienden!


Bron: www.liftable.com ; Afbeeldingen: Facebook

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.