Puppy weigerde om de ezel alleen te laten sterven. Hun foto zal je hart beroeren

Gelukkig zijn er nog mensen die niet wegkijken als er iemand in nood verkeert. Stefanie Rodrigues en Gurgel maakten er hun levensdoel van om arme dieren in hun buurt te helpen en zo redden ze ook een arm ezeltje. De overheid wilde de ezel laten inslapen, maar daar stak dit stel een stokje voor.

Ze brachten het ezeltje naar het huis van Stefanie – een thuis voor dieren in nood. Ze gingen naar de dierenarts om de omvang en de ernst van de verwondingen van de ezel te laten vaststellen. Door een ongeval had de ezel namelijk op drie plaatsen op zijn been breuken opgelopen. Hierdoor kon hij niet meer wandelen.

Afbeelding: The Forever Dog

Terwijl de ezel pijn leed en voor zijn leven vocht, vond hij troost bij een buitengewone straathond, die ook bij Stefanie verblijft.

Afbeelding: The Forever Dog

De ezel was blij een vriend gevonden te hebben tijdens zijn genezingsproces. Hij had zijn oog laten vallen op een hond die eveneens door Stefanie verzorgd werd. Hij is een ontzettend lieve en zorgzame puppy die ervan houdt om tegen de ezel aan te knuffelen.

Afbeelding: The Forever Dog

Dit is wat ze noemen “liefde op het eerste gezicht” en de affectieve band tussen deze twee verschillende dieren is echt hartverwarmend. De foto’s maken onze ogen vochtig.

Afbeelding: The Forever Dog

DEEL dit liefdevolle verhaal met iedereen die je kent!

Bron: The Forever Dog

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.