Puppy treurt in het asiel, totdat ze herenigd wordt met de brandweerman die haar redde van haar misbruik

De schattige puppy die je in deze video zult ontmoeten kon niet wachten om herenigd te worden met de man die haar leven redde. Chunkie was zo opgewonden om brandweerman Mike Thawley uit Sacramento terug te zien. Mike vond de arme, zieke puppy vastgebonden in de regen. Er was niemand in de buurt om voor haar te zorgen – niemand die haar in veiligheid bracht nadat ze aan de weerelementen was overgelaten.

chunkie

Mike maakte haar schoon en bracht haar naar het Front Street Animal Shelter voor de hoognodige medische verzorging. Het geweldige personeel begon haar schurft te behandelen en ze genoot ervan om warme kleedjes aangetrokken te krijgen om haar huid te beschermen.

Chunkie was erg blij dat ze gered was van deze verwaarlozing, maar ze had al zo’n sterke band met Mike ontwikkeld dat ze hem echt miste. Maar de volgende dag keerde Mike terug naar het asiel om zijn nieuwe, dankbare vriendin te bezoeken.

Nu overlegt Mike met zijn gezin om haar te adopteren. Laten we de vingers kruisen dat hij de toestemming krijgt en dat hij Chunkie snel mee naar huis mag nemen!

DEEL deze schattige reünie met je vrienden!


Bron: Rumble.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.