Puppy kauwde op de telefoon van zijn baasje en werd gestraft met kokend heet water

Waarschuwing: Expliciete foto’s en beelden. Ik kan niet in het minst vatten wat dit monster van een eigenaar bezielde tot hij het wreedste en meest verschrikkelijke met een puppy deed. Deze arme puppy kan nog steeds niet begrijpen waarom de stoppen bij zijn eigenaar doorsloegen en waarom hij kokend water over hem goot en hem vervolgens van de vierde verdieping naar beneden gooide.

tuffy1

Wat is er toch in godsnaam mis met sommige mensen? Je vraagt je misschien af wat de puppy dan gedaan had? Hem gebeten? Neen. Hij knauwde op zijn telefoon. Dat is het. Dat is alles. Dat is het enige wat de zes weken oude puppy had gedaan.

tuffy2

Gelukkig kwam er toevallig een 30-jarige vrouw genaamd Yan Yingying voorbij, die meteen besliste om te helpen. Ze haastte zich met het arme diertje naar de dierenarts. Daar kreeg hij niet alleen een nieuwe naam, Tuffy, maar kreeg hij ook een tweede kans in het leven.

tuffy3

De vrouw nam het dier mee naar een dierenarts in Chengdu en betaalde voor al zijn behandelingen. Ze redde zijn leven terwijl anderen de puppy volkomen negeerden.

tuffy4

Het lichaam van Tuffy zat onder de zweren van het kokend water en de dierenartsen moesten injecties toedienen om hem in leven te houden. De oogleden van de puppy waren zo verbrand dat hij met zijn oogjes open moest slapen.

tuffy5

De dierenartsen hadden een hond nog nooit zo zien lijden. Een team van specialisten begon de littekens van Tuffy te behandelen, maar niemand wist hoe de gebroken geest van Tuffy te herstellen.

Met de hulp van schenkingen en ontzettend veel liefde begon Tuffy langzaam maar zeker te revalideren. Zijn hart en ziel begonnen te helen. De artsen konden het niet geloven. Tuffy was een vechter en wilde gewoon terug plezier maken en spelen.

En het beste van al: de vrouw die hem redde, hield hem! Inderdaad. Tuffy heeft zijn nieuwe en liefdevolle thuis gevonden!

DEEL deze wonderbaarlijke redding en transformatie met je vrienden!


    Bron: Sonderly.net en YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.