Pony en de vrouw die hem van de dood redde worden herenigd tijdens een emotionele reünie [video]

De meeste gedomesticeerde dieren leiden een goed leven. Ze worden geliefd door hun menselijke families, krijgen genoeg eten en hebben een warm plekje om te slapen. Maar helaas zijn er ook nog steeds te veel dieren die te maken krijgen met mishandeling en verwaarlozing. De overheid en de politie moet meer optreden om dieren te beschermen die niet voor zichzelf kunnen opkomen.

pony

Onlangs kwam er weer nieuws naar buiten over een mishandelde pony, maar gelukkig eindigt dit verhaal goed. De kleine zwart witte pony genaamd Buggy was in zo’n slechte toestand dat er nog weinig hoop was dat hij zou overleven. Gelukkig zag heldin Chloe Atkins Buggy van op een afstand. Op de manier waarop hij stond, zag ze meteen dat hij gewond was. Dan besefte ze de vreselijke waarheid – Buggy werd letterlijk levend opgegeten door maden.

Moest Atkins niet tussenbeide gekomen zijn, dan zou Buggy vandaag niet meer bij ons geweest zijn. Hij had een open wonde op zijn rug die zo diep openlag dat er zich een kolonie maden in had genesteld.

Hij had niet alleen de maden in zijn rug, maar had tegelijk ook een vleesetende bacterie opgelopen die hem langzaam doodde.

Zonder aarzeling contacteerde Chloe de organisatie World Horse Welfare. Sarah Tucker van deze vereniging wist precies wat ze moest doen om Buggy er terug bovenop te krijgen. World Horse Welfare is een internationale paardenorganisatie die paarden in het VK en elders in de wereld helpt. Als er een paard in nood is, zal deze organisatie alles in het werk stellen om ze te helpen.

Omdat de organisatie werkelijk tot het uiterste ging om Buggy te helpen, herstelde deze pony sneller dan verwacht. Hij had gewoon erg veel liefde en aandacht nodig. In de onderstaande video leren we meer over de transformatie van Buggy. Maar let wel: de beelden zijn met momenten best grafisch en hard. Maar als je tot het einde blijft kijken, zie je Buggy weer vrolijk in de wei huppelen!

DEEL deze wonderbaarlijke redding met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.