Politieagent vindt een verstoten pitbull op straat, stelt hem op z’n gemak en geeft hem liefde en verzorging

Nadat ze achtergelaten werden, was het enige wat een doodsbang paar pitbulls nodig had iemand die hen liet weten dat alles wel oké zou komen.

politieman1

Patrick Hennessey van Orange County, Florida, was vroeg in de ochtend onderweg naar zijn werk toen hij in het midden van de straat twee pitbulls in nood opmerkte. Eentje was duidelijk gewond omdat er bloed aan zijn pootje zat.

De twee pitbulls klampten zich dicht tegen elkaar aan, te bang om gescheiden te worden. Het enige wat ze hadden, was elkaar, met nergens of niemand om naartoe te gaan.

politieman2

Hennessey belde de politie en twee politieagenten kwamen ter plaatsen om bij de honden te blijven totdat de dierenbescherming ze zou komen ophalen. Toen Reed en Boggs ter plaatse kwamen, waren de honden opgelucht dat ze nieuw gezelschap zouden krijgen en ze wisten dat hun nachtmerrie snel ten einde zou zijn.

politieman3

De arme honden hadden wanhopig een warme, troostende knuffel nodig en dat is precies wat de politieagenten hen gaven. Ze behandelden ook het bloedende pootje van de gekwetste pitbull.

politieman4

Het personeel van het asiel noemde de honden Justice en Liberty – gepaste namen omdat ze door de politie gered werden! Dankzij Hennessey en deze twee toegewijde politieagenten zijn Justice en Liberty nu een stuk gelukkiger dan toen ze die vreselijke ochtend gevonden werden. Het asiel omschrijft hen als speelse, lieve en aardige honden – als je ons niet gelooft, moet je hun brede glimlach maar eens bekijken!

politieman5

Het is ondenkbaar dat iemand deze honden gewoon kan dumpen, maar we zijn zeker dat ze hun nieuwe adoptiefamilie heel wat vreugde zullen brengen!

DEEL dit bericht met elke hondenliefhebber die je kent!


Bron: Shareably.net

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.