Politieagent geeft een broodje aan een dakloze man. Dan ontdekt de politie wat er tussen zat en wordt hij onmiddellijk ontslagen.

Een politieagent uit San Antonio werd ontslagen omdat hij naar verluidt “uitwerpselen zou opgeraapt hebben, in een broodje gestoken hebben en het vervolgens in een broodtrommel naast een onbekende dakloze man gelegd zou hebben.”

De agent, Matthew Luckhurst, was op dat moment al vijf jaar in dienst. Uit een persverslag van het politiekantoor blijkt dat Luckhurst tegen een collega over het voorval zou opgeschept hebben.

De andere agent zei Luckhurst dat hij terug moest gaan om het in de vuilbak te gooien. Hij zag hoe Luckhurst daadwerkelijk terug ter plaatse ging en de broodtrommel weggooide.

De advocaat van Luckhurst, Ben Sifuentes, zegt dat het een uit de hand gelopen grap was, en noemde de aanklachten tegen zijn cliënt oneerlijk.

“Het is niet gebeurd”, zei Sifuentes.

Ook burgemeester Ivy Taylor legde een verklaring af over het incident: “Zijn acties waren een aanfluiting van alle waarden van onze gemeenschap en is geen vertegenwoordiging van ons geweldig politiekorps.”

DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: San Antonio Express-News en Dallas News

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.