Politie bezoekt het verkeerde huis en schiet uiteindelijk – op zijn verjaardagsfeest – de hond van de jongen dood

Het had een memorabele dag moet worden voor de vijfjarige Eli Malone – het was zijn verjaardag. Maar in plaats van een vreugdevolle viering, werd het een onvergetelijke dag om een heel andere reden.

schot1

Zijn beste vriend, een hond genaamd Opie, werd meedogenloos neergeschoten door de politie van Oklahoma die zich aan het verkeerde huis hadden aangediend.

schot2

De politie kwam bij zijn huis opdagen om een man te arresteren die daar al tien jaar niet meer woonde.

De moeder van de jongen hoorde verschillende schoten. Toen ze zich naar de voorkant van het huis repte, zag ze de hond levenloos op de grond liggen. Ze confronteerde de agent, maar die zei alleen maar dat hij zich tegen de driejarige pitbull moest verdedigen. De hond lag echter op grote afstand tegen een hek.

schot3

De moeder van Eli respecteert de politie maar is niet te spreken over de manier waarop deze zaak werd afgehandeld. Ze vindt dat de politieagent in kwestie zijn verontschuldigingen had moeten aanbieden en berouw had moeten tonen.

schot4

Ook Eli kwetste het meer dat de politieman niet gewoon sorry wilde zeggen. Hij mist zijn hond ontzettend hard en maakte een houten kruis voor hem.

DEEL dit opmerkelijke bericht op Facebook!


Bron: Elite Readers en Fox 25

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.