De plaatsaanwijzer in het stadion weet niet wat er onder het T-shirt van deze jongen zit. Maar zonder het te weten redt hij zijn leven.

Een klein gezinnetje uit St. Louis in Missouri in de VS maakte zich met hun driejarige zoon op voor een football wedstrijd. Plotseling merkten ze dat ze de melk van de jongen vergeten waren. Een plaatsaanwijzer helpt hen bij de moeilijke zoektocht – zonder te weten dat hij het kleintje daarmee voor erger behoedt. Waarom ze zo dankbaar is, legt de moeder uit in deze Facebookpost:

“Aan de plaatsaanwijzer tijdens de wedstrijd van de Cardinals die 2 uur zocht naar een melkflesje voor mijn zoon.

Toen ik je vroeg waar ik melk voor m’n zoon kon vinden, had ik verwacht dat je zou antwoorden dat we pech hadden, of in het beste geval een vage suggestie. In plaats daarvan liep je met ons verschillende andere zones af, waar we eigenlijk geen tickets voor hadden, omdat je wist dat er een bakkerij was. Helaas hadden ook zij geen melk meer. Je nam ons mee naar een winkel op de eerste verdieping, waar ze evenmin melk hadden. Dus leidde je ons naar de andere kant van het stadion naar een donutstand waar we uiteindelijk vonden wat we nodig hadden. Terwijl ik betaalde, gaf je mijn zoon zijn strootje en enkele servetten. En dan ging je helemaal terug met ons naar onze plaatsen, en dat deed je allemaal gewoon om onze zoon gelukkig te maken.”

Dat deed je echter allemaal zonder te weten waarom die melk zo belangrijk is voor onze zoon. Je hebt misschien gedacht dat onze zoon verwend is, of dat ik gewoon geen nee kon zeggen tegen een driejarige. Als je dat gedacht hebt, heb je het alvast niet getoond. Je was geweldig.

Wat je niet weet is dat er onder het shirt van mijn zoon een voedingstube zit. Je wist niet dat zijn kleine lichaampje snel uitdroogt, maar dat teveel water drinken ons ook in het ziekenhuis kan doen belanden, en om een of andere reden verdraagt hij melk gewoon het beste.

Je wist niet dat we het de laatste drie jaar erg moeilijk hebben gehad om ergens naartoe te gaan met hem. Maar de laatste maanden hebben we besloten om ons niet te laten tegenhouden door zijn medische behoeftes om leuke dingen te doen. Dus deze wedstrijd van de Cardinals was een kleine triomf voor ons. Je wist niet dat hij voor een grote operatie staat waardoor hij weer weken of maanden aan zijn bed gekluisterd zal zijn. Je wist niet dat ik de melk vergeten was omdat ik onverwacht een erg lang telefoontje kreeg van zijn dokter over de lange lijst van aanpassingen die we moesten doen om een operatie eventueel alsnog te vermijden.

Dat wist je allemaal niet. Je zag gewoon een jongen die wat melk wilde drinken, en je was aardig tegen hem. En ik kan je niet genoeg bedanken.”

DEEL dit mooie verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Love What Matters

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.