Pitbull ziet, dat een man een vrouw aanvalt met een mes en hoeft geen 2 keer na te denken om haar te redden

Sommige mensen zijn gewoon van nature uit elke dag een held – een brandweerman die een brand blust, een redder die mond-op-mond beademing toepast op een zwemmer, Superman die de wereld weer eens redt. Soms komen helden echter van de meest onwaarschijnlijke plaatsen – onze huisdieren.

Er bestaat geen twijfel over dat honden loyale wezens zijn die alles zouden doen om hun families te beschermen. Maar wat met een straathond die problemen ruikt?

Op een noodlottige dag in Baldwin, Georgia, werd een vrouw door een man bedreigd met een mes. Seconden voor hij kon toeslaan, gebeurde het ondenkbare: een pitbull sprong voor de vrouw en ving vijf steekwonden op voordat de man het op een lopen zette.

held1

Sergeant Timothy Clay en officier Daniel Seele waren als eerste ter plaatse. De politieagenten haastten zich met de hond naar de dierenarts voor de eerste medische zorgen. Ze beslisten om hem een gepaste naam te geven: Hero!

held2

De dierenartsen ontdekten dat de hond ook een verwonding aan zijn pootje had, wellicht van een aanrijding met een auto. Hij werd behandeld en uiteindelijk overgebracht naar Fighting for the Bullys, een opvangcentrum voor pitbulls in Tennessee.

held3

Daar kreeg Hero de liefde en aandacht zijn naam waardig. Maar er ontbrak nog een ding: een eeuwige thuis.

held4

Gelukkig werd een stel dat over Hero had gehoord op slag verliefd op de viervoeter en ze beslisten dat hij de perfecte toevoeging voor hun familie zou zijn. Nu leidt Hero het leven dat hij altijd al verdiende

held5

Hero is de perfecte naam na zijn geweldige onbaatzuchtige daad om zijn eigen leven op het spel te zetten en een wildvreemde te redden. Hopelijk mag hij nog lang en gelukkig in zijn nieuwe thuis leven!

DEEL dit bericht om Hero te eren!


Bron: Honest To Paws

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.