Een pitbull en een teckel kregen samen een baby. Het resultaat moet je gewoon gezien hebben.

Niet iedereen had verwacht dat het zou klikken, maar het resultaat mag best gezien worden. Maak kennis met Rami, een hond met een ongelofelijk unieke stamboom. Hij is de nazaat van een gespierde pitbull en een kortpotige dashond. Deze schattige hond werd aangetroffen in een tuin in Georgia, zonder een plekje dat hij thuis kon noemen.

Rami werd overgebracht naar het lokale asiel, en die introduceerden hem aan de wereld met de volgende boodschap: “Hallo! Ik ben Rami en ben op zoek naar een eeuwige thuis. Ik zit boordevol energie. Ik hou er niet van om aan de leiband te wandelen.”

Toen de foto op de site van het asiel gepost werd, werd de foto op minder dan een dag 2,4 miljoen keer bekeken. De adoptieverzoeken vanuit de hele wereld stroomden binnen.

“Het is echt een pitbullhoofd op het lijf van een teckel”, zei Dawn Blanton, directeur van de Moultrie Colquitt Humane Society.

Ondanks de vele adoptieverzoeken besloot het asiel om Rami een nieuw doel te geven in het leven. Ze waren immers bezorgd dat hij als een “freak of nature” behandeld zou worden. Dus besloten ze om Rami gewoon te houden en hem tot ambassadeur van hun organisatie te benoemen.

Vandaag werkt Rami dus als ambassadeur en als therapiehond voor andere donzige vrienden die pas in het asiel worden opgenomen.

Bekijk hieronder maar eens hoe speels Rami wel is en DEEL deze unieke hond met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: Pawpulous

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.