Peuter rent weg om naar een jonge gorilla te kijken. Niemand verwacht dat het tweetal kiekeboe gaat spelen

De 2-jarige Isaiah was met zijn familie op bezoek in de Columbus Zoo. Toen hij daar was, ving hij voor de eerste keer in zijn leven een glimp op van een gorilla en hij was meer dan opgewonden! De kleine peuter deed een sprintje naar het verblijf om een kijkje van dichterbij te kunnen nemen. Maar niemand was voorbereid op wat er dan zou gebeuren. We zijn zo blij dat mama en papa hun camera bij de hand hadden!

kiekeboe

Als Isaiah bij de apenkooi aankomt, begint hij op de rotsen te klauteren om Kamoli, een jonge gorilla van ongeveer zijn grootte, beter te kunnen bekijken. Als Kamoli de jongen recht voor zich ziet, stapt hij meteen naar de andere kant van de boomachtige zuil waardoor Isaiah hem niet meer kan zien. Dan kijkt de gorilla even om te zien of de peuter hem gevolgd is. Uiteraard loopt Isaiah naar de andere kant om Kamoli te zoeken.

Deze wisselwerking verandert algauw in een geweldige spelletje kiekeboe en dat levert zo’n schattige beelden op! Isaiah blijft Kamoli maar van kant tot kant achterna zitten en mijn hart smolt gewoon bij het zien van zoveel schattigheid en plezier.

DEEL deze schattige video met iedereen die je kent! Dit zal een gezicht op iedereens gezicht toveren!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.