Petitie: Straf tuig wat de oren van een hond afsneed en er vervolgens trots mee poseerde voor een foto!

De foto’s van hond van wie de oren werden afgesneden gaan viraal op de sociale media. Deze petitie werd opgestart om deze beulen te doen bestraffen. De monsters die hiervoor verantwoordelijk zijn moeten berecht worden!

Afbeelding: dailypetition.com

Volgens de informatie op de sociale media (zoals bevestigd door een lokale krant) luisteren de beulen naar de namen Hasan Kuzu en Neset Yaman. De twee zijn wellicht betrokken bij hondengevechten en beslisten om een van hun honden te bestraffen door zijn oren af te snijden.

Afbeelding: dailypetition.com

De twee sneden de oren af met een scherp mes, zonder verdoving of wat dan ook.

Afbeelding: dailypetition.com

Een vriend nam het tafereel op. De video werd online geplaatst maar is ondertussen alweer verwijderd. Op de video was duidelijk te horen hoe de hond het uitschreeuwde van de pijn.

Afbeelding: dailypetition.com

Op het einde poseren ze ook nog eens voor de foto met de oren van de hond in hun handen. Ze lijken trots op hun daden.

Afbeelding: dailypetition.com

Er werd eveneens een foto van de hond helemaal onder het bloed online gezet. Er zijn geen updates bekend over de hond, maar het is weinig waarschijnlijk dat de jongens de hond naar het ziekenhuis gebracht zouden hebben.

Deze twee schoften wonen in Isparta in Turkije.

Betuig je steun om deze twee monsters te laten arresteren en berechten. Hun daden zijn barbaars en onaanvaardbaar. Volgens artikel 8 van de Dierenwelzijnswet in Turkije is het strafbaar om de oren, tenen, tanden en stembanden van honden te verwijderen. Teken de petitie hier en DEEL dit bericht met iedereen die een hart voor dieren heeft!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.