Pestkoppen staan op het punt een kleine jongen te meppen, maar dan springt zijn kat tussen hen in en wordt het dier zo de held van de dag!

Toen Ethan Fenton onlangs vredig buiten speelden, begon een groepje pestkoppen hen te pesten. Ethan, die amper vijf jaar oud is, werd plotseling op de grond geduwd door een groepje oudere jongens.

Afbeelding: Hype Dojo

Maar Smudge, de kat van Ethan, kwam razendsnel tussenbeide en probeerde een van de oudere jongens af te weren. Deze snelle reactie boezemde de jongens zoveel schrik in dat ze het op een lopen zetten.

“Ik hoorde hen Ethans’ naam twee keer roepen, maar hij negeerde hen”, zei Sarah. “Maar toen sprong een van de jongens bovenop hem en riep: ‘Waarom negeer je me?’ en duwde hem op de grond.”

Toen kwam Smudge van onder een auto geslopen en besprong de aanvaller. De jongens waren geschokt, maar Sarah en haar zoon zijn hun kat oneindig dankbaar voor deze snelle interventie.

Afbeelding: Hype Dojo

Nu is Smudge genomineerd voor de Nationale Katten Awards. Wat vind jij van deze dappere kat? Laat van je horen in de reacties in Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.