‘Perverse’ vader wordt in zijn auto gevangen gehouden door pedofielenjagers

Een perverse vader barstte in tranen uit nadat hij in zijn auto gevangen zat door enkele nijdige pedofielenjagers. De man had 240 km gereden om af te spreken met een 14-jarig meisje. De man reed van Dorset naar McDonald’s in Hereford om er een “tiener” te ontmoeten. Hij was van plan om haar in haar eigen huis te misbruiken terwijl haar ouders weg waren.

In plaats daarvan liep hij echter in een hinderlaag van vier leden van de “H Division”, een groep die vastbesloten is om van Hereford een no-go zone te maken voor pedofielen. Ze nemen zijn autosleutels af en confronteren hem met naakte selfies en expliciete berichten die hij aan hen stuurde toen ze zich voordeden als minderjarig meisje.

De pedofielenjagers zeggen dat hij condooms had gekocht en dat hij tegen het meisje had gezegd om zich niet te wassen zodat ze samen een bad konden nemen.

De verdachte ontkent de aantijgingen met klem, maar de pedofielenjagers verzekeren de man dat hij de hele tijd met hen gepraat had. Uiteindelijk arriveerde de politie ter plaatse en arresteerde de man op verdenking van pedofilie en poging tot verkrachting van een minderjarige. Terwijl ze hem wegleidden, barstte de man in tranen uit.

Wat vind jij van de acties van deze pedofielenjagers? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!


Bron en afbeeldingen: Daily Mail UK

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.