Personeel van dierenasiel ontdekt dat iemand een pitbull mama en haar 10 pasgeboren pups bij hen voor de deur heeft gedumpt

De intense band tussen een moeder en haar kinderen overstijgt de moeilijkste situaties. Moeders zullen hun leven riskeren voor hun baby’s, voor hen vechten en elke mogelijke hindernis nemen.

pit1

In Sacramento werd een pitbull gedumpt bij het asiel nadat ze van een nest van 10 puppy’s bevallen was.

pit2

De puppy’s waren amper enkele dagen oud en de moeder bloedde nog af en toe. Dat wees erop dat ze inderdaad zeer recent bevallen was.

pit3

De moeder had gemakkelijk van haar puppy’s kunnen wegwandelen, maar ze koos ervoor om dat niet te doen en voor haar baby’s te zorgen. Er was niet meteen water of voedsel in de buurt dus het enige wat ze kon doen, was wachten op hulp.

pit4

Het asiel was blij om hen onderdak te bieden, maar toch ook zenuwachtig om zo een grote familie te verzorgen. Elf mondjes voeden is moeilijk, maar de puppy’s scheiden op zo een jonge leeftijd is eveneens traumatisch.

pit5

Gelukkig vonden ze een pleegvader die maar al te blij was om dit nieuwe gezinnetje op te vangen.

pit6

De volgende maanden zullen de hondjes bij de pleegvader blijven wonen totdat ze groot en sterk genoeg zijn om geadopteerd te worden.

pit8

De toewijding van deze moeder bewijst dat wanneer een familie samenblijft ze alles kunnen overleven.

DEEL deze redding op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.