Papegaai van vrouw met vermoedens, onthult dat haar man een affaire met de schoonmaakster heeft

Een vrouw uit Koeweit Stad vond het vreemd dat haar man verrast reageerde als ze wat vroeger van het werk thuiskwam. Hij gedroeg zich nerveus en het leek wel alsof hij bang was om op iets betrapt te worden.

papegaai1

Volgens the Arab Times vermoedde de vrouw dat haar echtgenoot haar bedroog. De volgende weken zou haar vermoeden alleen nog maar groeien, maar ze had niet meteen bewijs. Maar toen begon ook de papegaai zich raar te gedragen en andere woordjes en geluidjes te maken. Op dat moment begon de vrouw wat beter te luisteren naar wat deze papegaai te zeggen had.

papegaai2

De vogel begon haar echtgenoot na te bootsen, van luid gehijg, tot flirterige woordjes en zacht gefluister, allemaal dingen die hij tegen haar niet zei. Zo werd haar vermoeden alleen nog meer bevestigd.

papegaai3

Zo vielen de puzzelstukjes snel in elkaar. Ze besefte dat haar man een relatie had met de poetsvrouw die elke dag langskwam om het huis te “poetsen”.

Papegaaien kunnen de menselijke spraak nabootsen en de Afrikaanse grijze papegaai slaagt er zelfs in om woorden met hun betekenis te associëren.

papegaai4

De getrouwde vrouw, die anoniem blijft, gaf haar overspelige aan bij de politie omdat overspel illegaal is in Koeweit. De politie laat alvast weten dat het twijfelachtig is of de papegaai in de rechtbank als getuige aanvaard zal worden.

papegaai5

 

Vind jij dat papegaaien in de rechtbank ernstig moeten genomen worden als getuige? Wij weten het zo nog niet, maar het zou alvast wel voor een entertainend verhaal zorgen!

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!


Bron: LittleThings en the Arab Times

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.