Papa zegt dat hij zich gaat scheren. Zie hoe zijn zoon reageert op zijn nieuwe look

Als zijn vader hem vertelt dat hij naar de badkamer gaat, lijkt het erop dat Carter geen aandacht schenkt aan die boodschap. Hij lijkt er veel meer zin te hebben in lachend poseren voor de camera van zijn moeder, dan te luisteren naar wat papa hem probeert duidelijk te maken. De kleine man is helemaal in zijn element als zijn vader hem draagt. Maar die zet hem weer neer en verdwijnt daarna in de badkamer.

papa-baard

De vader van Carter zegt zelfs , dat hij zijn baard eraf gaat scheren. Maar het lijkt erop, dat de kleine jongen niet precies beseft wat daarmee bedoeld wordt. Zo te zien is de baard van papa al een flinke tijd gegroeid, dus het is goed mogelijk dat Carter zich niet meer kan herinneren dat zijn papa ooit geen baard had. Het duurt niet lang voordat papa klaar is met scheren en Carter mag de deur van de badkamer openmaken.

In eerste instantie heeft de kleine Carter nog niet in de gaten dat er iets veranderd is. Maar als hij eenmaal zijn geschoren vader in het vizier krijgt, raakt hij gefascineerd door zijn gladde gezicht. Met een grote grijns geeft hij zijn vader een knuffel terwijl zijn ouders met hem babbelen over het verdwenen haar. Gelukkig is Carter erg blij met deze verandering en geniet hij van het nieuwe gezicht van zijn papa.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.