Papa waarschuwt zoon om een stapje achteruit te doen wanneer een reusachtige grote witte haai in diepe wateren rond hun boot cirkelt.

Iedereen die Jaws van Steven Spielberg uit 1975 heeft gezien, weet dat grote witte haaien dieren zijn waar je beter niet mee rotzooit. Nou, om eerlijk te zijn, wisten mensen dit voor deze film wellicht ook al wel. Deze witte haaien bewijzen hun kwalijke reputatie aan stranden over de hele wereld. Tijdens de zomer kan ik de film gewoon niet zien, zo niet durf ik nog geeneens pootje te baden.

haai

Maar sommige mensen zijn niet bang voor wat haaien kunnen aanrichten, of hebben toch heel erg weinig schrik. Ik geloof dat er niemand bestaat die helemaal geen angst heeft voor haaien – ze zijn gewoon te onvoorspelbaar!

Voor een vader en een zoon sloeg hun boottochtje op de oceaan om in een ware beproeving voor hun gevoelens over deze reusachtige roofdieren. En ze zijn met vlag en wimpel geslaagd – want de vader moest zelfs tegen zijn zoon zeggen om niet over de rand van de boot te gaan leunen.

DEEL deze adembenemende video met je vrienden op Facebook!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.